torsdag den 13. juni 2013

Nu med Facebook side og en lille Giveaway

Bloggen har fået en facebook side og det skal fejres! Derfor har jeg valgt at lave en lille giveaway på bloggen og på facebook. Du kan vinde 1 af disse 5 originale udklip fra Flittige Hænder 1961-63. Billederne måler 19 x 27,5 cm


Sommer børn


Teenage


Fest og farver


Efterår


Den unge mode

For at deltage på facebook skal du trykke "synes godt om" bloggen. Det kan du vælge at gøre i højre bjælke på bloggen eller inde på facebook siden. Herefter skal du skrive en kommentar til linket på dette indlæg. I kommentaren må du meget gerne skrive hvilke udklip du kunne tænke dig og hvorfor.

For at deltage her på bloggen, skal du skrive en kommentar med hvilke udklip du kunne tænke dig og gerne fortælle hvorfor. Jeg trækker 2 vindere; en på bloggen og en på facebook.

Sidste chance for deltagelse er den 20. juni kl. 24.00.Vinderne offentliggøres her på bloggen og på facebook d. 21 kl. 10.00


6 kommentarer:

 1. hvor er de skønne. sommerbørn ville hænge så fint i en ramme ved siden af min krea reol :)

  kig også gerne forbi min give away:
  http://krea-kaos.blogspot.dk/2013/05/give-away-12.html

  SvarSlet
 2. Skønne efterårsbørn - ville passe fantastisk inne på lillepikens værelse!

  SvarSlet
 3. Hvor er de fine! Vil meget gerne vinde den der hedder frøken teenager. De passer bare lige ind til mit værelse og ville give et fantastisk touch! :)

  innocentcherryblog@gmail.com
  http://innocentcherry.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Jeg kunne rigtig godt tænke mig sommerbørn eller efterår, det er nemlig nogle rigtig flotte farver som passer perfekt til mit værelse :)

  SvarSlet
 5. Jeg faldt for Frøken Teenage pga. de fine sort/hvid-motiver. Og så elsker jeg den kjolestil, så den er helt perfekt.

  /Helle
  hdl1010@hotmail.com

  SvarSlet