tirsdag den 7. august 2012

Kaos til Collage # 5 - støvet har lagt sig


Da vi nåede mandag i den sidste uge af vores ferie, kunne vi godt se på det hele at tiden så småt var ved at løbe fra os, og trætheden melde sig..

Køkkenet hentede vi selvfølgelig i IKEA...  Samlede skabene tirsdag - ingen problemer i det.. 
Køkkenopsætning, tilslutning af vand og opvaskemaskine. Male og vente på at malingen tørrede, male igen og igen.... Lur mig om der trods travlheden ikke lige sneg sig lidt genbrugsguld med hjem... Det tror jeg nok der gjorde.. Genbrugen ved Dyrup hvor vi købte maling havde halv pris på alt - det er jo umuligt at stå for, så det blev lige til et armbånd, et lille tørklæde og en billedramme totalpris 25.-

Torsdag gik det op for os at vi endnu ikke havde fået lavet en bordplade... Hurtigt knaldede snedkeren en fantastisk bordplade sammen - som jeg gerne vil fortælle meget mere om senere.. Vi fik den behandlet og monteret og endelig kom der rindende vand i køkkenet og vi kunne begynde at flytte tilbage i de nymalede lokaler. Det skulle lige fejres med en Ben & Jerry´s - til hver:))

Det er blevet super fedt og vi er meget glade og tilfredse, vi mangler bare de sidste detaljer. Så snart disse er på plads kommer der et detaljeret indlæg om vores nye køkken - Glæd dig!

2 kommentarer: