søndag den 28. oktober 2012

Ugens loppefund fra Herning

 Jeg havde tidligere på ugen højt og helligt lovet, at hvis man var til loppesager og skrammel så ville Herning være paradis i går.. Og det var det! Mit loppehjerte var lige ved at sprænges af begejstring og min tegnebog blev meget bekymret for sit indhold....

Jeg havde en del ting jeg gik specifikt efter, blandt andet nogle bestemte dåser som jeg viste i et tidligere indlæg her, en knagerække og et retro salatbestik.

Først spottede jeg en super fin Mariekiks dåse, men før jeg nåede frem og fik spurgt til prisen, kom en anden mig i forkøbet... 70 kr. blev den solgt for - øv! der gik jeg glip af et virkelig godt fund.. Men intet er så skidt at det ikke er godt for noget - for enden af den næste bod som jeg syntes var meeeget lang spottede jeg i den fjerneste ende en af de cirkelkaffedåser jeg søgte. Jeg har kun set den på billeder og til salg på Gul Og Gratis for 250.-. Så jeg skyndte mig at snuppe den og så til den nette sum af 150 kr! - Haps..


En fin Lakridsdåse, som ikke stod på listen.. men den var så pæn..


Dagens dyreste fund blev denne meget gamle kaffedåse som jeg har været på udkig efter siden jeg så den hos min veninde.. Endelig fik jeg et eksemplar og et i meget fin stand. Den stod til 400 kr. Jeg havde håbet at finde den til maks 200 kr men jeg fik forhadlet mig ned på 300 kr. Jeg er så glad for den, synes virkelig den er fin!En fin knagerække blev det også til:)Og et retro salatbestik til 20 kr.Alt i alt en meget indbringende dag!
2 kommentarer:

  1. super fine ting nok godt jeg ikke kom med for jeg var da gået helt kold med alle de fine ting.....

    SvarSlet
  2. En eller anden burde simpelthen give mig nogle bank for at bo i Herning og aldrig tage på stumpemarked. Med andre ord: Fine fund! Hvis du en dag bliver træt af lakridsdåsen så er det her du skal henvende dig ;)

    SvarSlet