mandag den 13. maj 2013

Fødselsdagsønsker

Ja så kom den skønne lyse og varme tid på året hvor jeg igen fylder år - for 27. gang.. Ak tiden går. Men jeg klager ikke! Jeg nyder hver eneste dag og elsker livet og at være tættere på 30 end 20, det er jo noget der følger med.

Trods mine snart 27 år kan man stadig gå og glæde sig til dagen hvor gæsterne kommer og fejre en med flag og godt humør. Hvis jeg er heldig har de en lille pakke med til mig, her er et par ideer til en eventuel gave jeg også ville blive meget glad for:)


Jeg er helt pjattet med den hvide halvblonde serie fra Royal Copenhagen. Udover 4 stk 25 cl højhankskopper ønsker jeg mig også dybe tallerkener, middagstallerkener 27 cm og frokosttallerkener i 22 cm.billedet er lånt fra mandalay.dkDen smukke Margeurit bænk fra Mandalay kunne jeg godt bruge i min have her til sommer. Den kan købes mange steder blandt andet her til 1980.- De originale er lidt dyre så jeg synes at små 2000 kr er ok for en så lækker bænk.


billedet er lånt fra luciekaas.com

Jeg drømmer om Catrine Holm's smukke lotus skåle. De originale er lidt sjældne og dyre. Heldigvis er man begyndt at reproducere den skønne skål og kan købes her hos Lucie Kaas.

Jeg ønsker mig 18 og 12 cm i mørkeblå og mint.

Lyngby Porcelæn Lyngbyvasen 15 cm

Billedet er lånt fra karakter-copenhagen.com

Lyngby vasen er blevet genfødt og produceres af et firma der hedder karakter. Jeg er helt syg med den lille rillede vase og drømmer om den i 15 cm og 20 cm i højden. Den må også meget gerne være original. De ny producerede Lyngbyvaser kan købes her 


1 kommentar:

  1. Dyre ønsker!;) det er ikke os alle der har jeres indkomst! ;)

    SvarSlet