torsdag den 31. januar 2013

Banankage med hasselnødder og chokolade


Normalt er jeg ikke til bradepandekager, jeg synes de er kedelige og flade. Alligevel har jeg lavet en af de flade kedelige kager -  en banankage, det er en af mine yndlingskager og så er den  nem! Det gode ved banankagen er at den smager godt når den er lun og når den er kold.



Du skal bruge:

250 g hvedemel
250 bagemargerine
250 g sukker
4 økologiske æg 
2-3 modne bananer
50 g. chokolade(mørk) og en håndfuld hasselnødder 

Tænd ovnen på 175 grader C. Margerinen smuldres og røres godt sammen med mel og sukker, tilsæt herefter æggene. Mos bananerne og rør dem i blandingen. Hak hasselnødder og chokoladen groft og rør det i inden blandingen hældes op i den ønskede form - gerne en springform. 

Bag kagen midt i ovnen i ca. 1 time



Ingen kommentarer:

Send en kommentar