fredag den 14. december 2012

14. december - Tøjdyr til TryllebjergetI IKEA kan du lige nu købe et tøjdyr og derved være med til at donere1euro til uddannelse af børn. Du kan læse mere om kampagnen der kører til og med den 29. december her


Min søster og jeg var i IKEA i går og købte hver især en lille bamse. Bamserne lagde vi den indsamlings kasse der stod ved udgangen. Bamserne som bestemt ikke var alene i kasserne bliver doneret til Tryllebjerget  hvor de kan komme syge børn til gode. 

Formålet med Tryllebjerget er at skaffe økonomiske midler til at sikre de syge børn gode oplevelser, når de er indlagt på Børnehospitalet.

Et moderne børnehospital skal rumme varme og omsorg for det syge barn og dets familie samtidig med at der gives en effektiv behandling og pleje. Syge børn bliver hurtigere raske i trygge, næsten hjemlige omgivelser, hvor der også er plads til "gode oplevelser". - kilde: IKEA.dk

Jeg er ellers rigtig dårlig til at støtte forskellige velgørende formål, men det her synes jeg er fantastisk. Man ved at der er nogle syge børn der bliver glade for det lille tøjdyr man har lagt i kassen. Et bange, sygt barn der skal undersøges kan trøstes med det lille tøjdyr, eller om ikke andet lede opmærksomheden væk et øjeblik.

Det er noget der giver rigtig god julekarma!


1 kommentar:

  1. Super,det bør man støtte + når man går inde i midtbyen Odense så støt HUS FORBI.

    SvarSlet