lørdag den 8. september 2012

Ugens Must have - Kitchenaid Blender


Det skal være Kitchen Aid og det skal være cremefarvet  - så går det lige i hjertet på mig! Den her blender vil bare se så flot ud i mit nye køkken og så kunne den holde min KitchenAid røremaskine lidt med selskab:) En hver kvinde med husmor tendenser burde eje en KitchenAid røremaskine..

Jeg elsker det strømlinede design og det at det er lavet af noget der kan holde til at blive brugt. Så mangler KitchenAid bare at designe en almindelig kaffemaskine og så til en pris almindelige dødelige har råd til...

Jeg har set den hvide blender på tilbud til 1299.- ved Imerco, men ellers koster den mellem 1799 - 1899.- set ved Wupti.com.3 kommentarer:

 1. Se, den er feee;)
  Tommy, IKEA

  SvarSlet
 2. De er superflotte! Desværre har jeg hørt mange der ikke er tilfredse med ydeevnen af dem, men det afhænger jo af hvad man skal bruge dem til! Og ja, de ser p... godt ud på køkkenbordet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mikkel, mange tak for din kommentar her på bloggen samt dit gode input. Jeg har en veninde der ejer en og der skulle hvist ikke være noget at komme efter.. derudover synes jeg at have hørt at de har opgraderet modellen så den skulle være blevet bedre.. Det håber jeg da:) for den er SÅ flot!

   Slet