onsdag den 5. september 2012

Ugens anbefaling - Knud Hage's Krambod i Odense

I weekenden besøgte vi loppemarkedet på Nedergade i Odense og stødte på den mest fantastiske butik, der var fyldt til bristepunktet med gamle smukke ting. Både Jeppe og jeg snurrede rundt om os selv for at se alle de mange sager der var overalt. Der hang sager ned fra loftet alle steder, så man måtte dukke sig og på de nederste hylder stod der også ting der skulle kigges på. Vinduerne var fyldte med alt fra legetøj og køkkengrej til dørhammere og flag. Alt i gammel original stil eller ægte antikviteter.  

Havde det ikke været for de mange engelsktalende turister havde det været som at træde tilbage i tiden. Man kunne nemt blive væk for sig selv derinde. Bag disken havde han gammeldags bolsjer i en masse forskellige varianter. Gamle hængelåse, dørhåndtag, skuffegreb, knagerækker, mælkekander, julepynt, påklædningsdukker og mange andre gode sager.

Vi købte 3 sæt bakelit håndtag og fik dem pakket ind i en fin brun pakke. Næste gang skal vi have kontanter med, for det tog lidt charmen af det når man betaler med dankort....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar