søndag den 21. april 2013

Vinderen af min Giveaway

Så kom dagen hvor vinderen af min første giveaway skulle findes. Og hvilket bedre til at hjælpe med det end et loppefund - et gammelt tallotterispil jeg købte i en genbrug i Ebeltoft til 15 kr.

Der var i alt 44 meget fine jubilæums hilsner til indlægget. Den sidste blev dog skrevet 5 min efter deadline, men det vurderede overdommeren at det var inden for 10-minutters-reglen..

Dermed fandt jeg alle tallene frem fra 1-44, rystede posen godt og trak nr. 38. Kommentaren bag dette nummer kan du læse herunder billedet.


Hip hip hurra! Tillykke med bloggen... -Ak ja de bliver store, de kære små blogs. Tiden flyver afsted og det føles som var det i går man skrev sit første indlæg. Heldigvis er der længe til de 18 år ;-) ;-)
Jeg har længe ønsket mig en hoptimist. Og nu da vi faktisk ikke noget fødselsdagspynt ejer. Ville jeg elske at putte Hr. Klovn på bordet. -Især når det bliver Hr. Kærestes fødselsdag (Han er lidt bange for klovne ;-))

Krydser alt hvad krydses kan!
Hilsen Frk. Hansen
www.frkhansen.dk -Nu med give away på bloggen :-)

Stort tillykke til Frk. Hansen. Det bliver spændende hvordan det kommer til at gå med Hr. Kærestes klovnefobi..  Hvis du sender mig en mail med din adresse, så pakker jeg Hoptimisten fint ind og sender den afsted til dig.

Til alle Jer der deltog i min giveaway, vil jeg bare sige 1000 tak! Det har været det bedste blog jubilæum man kunne ønske sig!

P.s. Det er ikke den sidste giveaway fra denne blog - dette er blot begyndelsen:)

1 kommentar: