lørdag den 26. maj 2012

Luksusproblem - valg af stole

Spisebordsstole

Det skulle have handlet om Svigermors strik i torsdags, men det nye spisebord var simpelthen en historie jeg ikke kunne vente med at lægge ud. Trackdays indlægget rykker jeg nok også til næste uge.

Jeg skal jo have nogle nye stole mit skønne spisebord og jeg har længe kigget på ingolf stolen fra IKEA, Den passer lige til mit nye spisebord, men hvad farve skal man vælge?Den hvide er klassisk og sød, men jeg er bange for at arrangementet bliver en anelse for fransk landstil til mig....Den antik bejdsede er næsten for fersk i farven, vi har planlagt at lakere bordpladen så den bliver mørk som gamle shellack brædder.Jeg tror måske at stolen bliver for lys i forhold til borpladen.Det ender måske nok med at blive den sortbrune? Jeg ved det ikke helt....Måske er den alligevel for mørk.

Jeg må nok hellere lige konferere med Jeppe, han er hvist ikke helt overbevist om at vi har brug for nye stole. Men vi bliver jo nødt til at have noget at sidde på i aften når vi får gæster til spisning. Jeg nægter at sætte de gamle Y-stole kopier ind i stuen igen. Nu har jeg endelig fået dem ud:)

Jeg er åben over for input og forslag.

1 kommentar: