torsdag den 24. maj 2012

Fødselsdagsgave på forskud

Surprise!

Jeppe har altid været en mester til at overraske mig på min fødselsdag, med en ny cykel, løbetøj og hønsehus. Men i år har han overgået sig selv og så er det ikke en gang min fødselsdag endnu.. Da jeg kom hjem fra arbejde i går stod der det yndigste spisebord på terrassen og ventede på at blive sat på plads.

Vi har længe ledt efter et nyt spisebord men uden held. Mit nye spisebord er ikke bare et hvilket som helst spisebord. En dag da Jeppe har været ved frisøren, kommer han tilbage og fortæller at gården rundt om hjørnet har et spisebord stående lige i den stil vi søgte. Jeg tænker ikke mere over dette men Jeppe har så været på nettet og finde telefonnummeret til konen og har sms'et til hende og spurgt om det bord de havde stående, var et de ville af med og i så fald hvad det skulle koste. 

Konen på gården var blevet meget glad for Jeppes tilsyneladende pågående sms, det var deres søns bord som han havde fået af dem men nu ikke havde plads til mere. Bordet var på vej over i laden og kunne meget vel have stået der til de en gang var gået bort. Konen fortalte at bordet havde stået i Fjelsted forsamlingshus og at de på et tidspunkt havde solgt ud af de gamle borde og at de havde været så heldige at få fat i et. 

Tænk sig hvem der har siddet og hvor mange ved det bord. Det har været med til brylluper, begravelser, konfirmationer og nok også det årlige ålegilde. Jeg elsker mit nye stykke Fjelsteds historie:)

1000 TAK til Jeppe for opfindsomhed:)

2 kommentarer: