søndag den 11. november 2012

Hemmelige og hjemlige projekter

Min tid går i øjeblikket med at hækle julegaver, derfor er der lidt stille her på bloggen. Det er svært at holde alle de fine projekter man arbejder på hemmelige.. Men sådan må det være for at det jo kan være en overraskelse for de heldige modtagere.

Udover at arbejde på julegaver til familien, har vi fået nogle flere detaljer på plads i det lille hjem.


Vi har fået sat de nyindkøbte zeppeliner greb på vi købte i kramboden. De er også at finde her 


De gamle afbrydere er kommet på plads. De fungerer fint og passer rigtig godt til vores hus og den stil vi har.


Knagerækken fra Herning er blevet malet. Jeg har brugt en farveprøve til 29.- fra Dyrup. Det er en billig måde at få en fin farve til et aller andet mindre møbel. Man skal bare være opmærksom på at farveprøver har en anden glans og er ikke så slidstærk som den færdige maling man køber. Men til dette formål tænkte jeg at det fint kunne bruges. 

- selvfølgelig er den monteret med gamle brune skruer:)


Snedkeren har lavet ny dør til badeværelset, den gamle dør var højere end resten af dørene i vores entre, men istedet for at mure dørhullet mindre har vi sat glas i. Glasset er skåret til på mål i den lokale tømmerhandel, sprosser og lister er malet og monteret med henholdsvis søm og multiklæb. Vi er meget glade for resultatet. Det giver en god effekt og give det lille rum lidt mere lys og højde til loftet.

1 kommentar:

  1. Tror bare fremover i bliver kaldt hr og fru detalje hvor ser det godt ud er helt vild med knagerækken og glasset over døren er så fint.....

    SvarSlet