mandag den 11. august 2014

My wedding in instagramEndelig kom den store dag, hvor Jeppe og jeg fik sagt ja til hinanden. Endelig kan vi kalde hinanden for mand og kone. 

Jeg har som mange andre kvinder, længe drømt om at blive gift... Og ja, jeg har nok plaget den stakkels mand i noget tid og jeg har nok snakket RIGTIG meget om det på min arbejdsplads... Så meget at en af mine kollegaer en dag spurgte mig, hvis han nu ikke ville giftes om jeg så stadig ville være sammen med ham.. Det fik mig til at tænke lidt over min bryllupsiver.. Og endte ud med at ja, jeg ville være sammen med ham - bryllup eller ej! Herefter skruede jeg kraftigt ned for mit plageri og det gav pote:) I midten af februar faldt han på knæ og jeg tog ham på ordet.

Det var en meget speciel oplevelse og vi havde en rigtig dejlig dag! Vejret var varmt og tørt som en rigtig august-dag, vores gæster var søde og glade og næsten alle detaljerne var som jeg havde drømt om. Men det bedste er at jeg endelig blev gift med manden i mit liv!1 kommentar:

  1. Hej Freja og Jeppe. Vi fra Langsted ønsker jer hjertelig tillykke med brylluppet og al held og lykke med jeres fremtid. KÆMPE QNUZ Briand og Vinni

    SvarSlet