lørdag den 19. juli 2014

Teddy


Det er ikke nogen hemmelighed at vi venter os i det lille hjem. Til oktober bliver to til tre, og reddebygningen er så småt i gang. Vi har valgt at vi ikke vil kende barnets køn før den (eller som svenskerne siger - hen) kommer til verden, hvilket gør det lidt svært at finde tøj.. 
Til gengæld kan man roligt kaste sig over hæklede tæpper, barnevognskæder, uroer og bamser. 

Det var Jeppe der fandt et billede af Teddy på Facebook en aften og spurgte om jeg ikke kunne lave sådan en.. Jeg trak lidt på det på grund af al monteringsarbejdet, men kunne jo godt se at den ville være helt perfekt til vores lille junior. Egentlig syntes jeg heller ikke den var så slem at lave, og når resultatet bliver så godt, så er det det hele værd:) Nu sidder Teddy klar parat og venter lige så spændte som os på at det bliver sidst i oktober..

Opskriften har jeg købt på Etsy hos LittleAbee for ca. 29kr. Det er ganske nemt, man downloader simpelthen bare opskriften til sin computer og så kan man gå i gang..

Min udgave af Teddy er hæklet med nål nr. 3.
Jeg har brugt en brun nøgle (100g) Havblik, 100% bomuld og en nøgle cremehvid fra Tante Grøn, næsen har jeg lavet af en rest jeg havde liggende

TIPS til Teddy

Inden jeg fyldte kroppen med bamsefyld, puttede jeg en gammel nylonstrømpe ind i kroppen. På den måde bliver fyldet inden i Teddy..
Øjnene valgte jeg at sy direkte på af sort garn, jeg har lavet dem i frihånd og forsøgt at gøre dem runde og udstående så de ligner dem i opskriften.
Derudover har jeg lukket benene og monteret dem på kroppen så Teddy både kan sidde og stå.. Det syntes jeg virker ret godt.

1 kommentar:

  1. Hvor er den bare helt vildt sød! Den bliver bebs glad for, tror jeg :-)

    SvarSlet