lørdag den 26. oktober 2013

Marengstoppe med Oreos


Marengstoppe smager herligt og er nemme at lave. Man kan lave dem i alverdens farver og fylde dem med nødder, chokolade eller Oreos som jeg her har gjort. 

Portionen her giver til 16-20 stykker.

2 past. æggehvider
200 g. sukker
2 tsk eddike
4-6 Oreos

Pisk æggehvider og halvdelen af sukkeret indtil massen er tyk og sej, herefter piskes den sidste halvdel af sukkeret og eddiken i. Når massen er sej tilsættes de hakkede Oreos og røres i marengsen. Sæt marengsen i toppe på en bageplade ved hjælp af 2 teskeer. 

Marengstoppene bages i ovnen ved 110 grader i 50-60 minutter på alm ovnfunktion med ovnlågen lidt på klem. Marengstoppene placeres med fordel i midten af ovnen. Når de kan slippe bagepapiret, er de færdige. 

Toppene kan holde sig i 2 uger i en lufttæt beholder.

3 kommentarer:

  1. Nøj det lyder så lækkert, dem skal jeg prøve at lave...

    Tak for brevet i går, glæder mig til at svare:-)

    SvarSlet
  2. Hvor mange bliver der ud af den portion du laver? Og hvor lang tid kan sådan nogle mon holde?

    Lisa // Lille Lisas Univers

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja.. selvfølgelig.. ups:) Der bliver 16-20 stk. og hvis de ikke er spist inden, kan de holde et par uger i en lufttæt beholder:)

      Slet