torsdag den 5. juli 2012

En sød historie

Min søde veninde og gode kollega Louise har sammen med hendes mand 4 dejlige katte, Chilli, Silje, Rasmus og det yngste skud på stammen; Louie. Louie var en lille killing fra en gård med mange katte og var meget lille da de fik ham.


Det er han kommet efter og er nu en stor fræk hankat med masser af energi..


Han har det så godt hos den lille familie.


For et par måneder siden flyttede familien til et nyt sted og Louie har her fundet en rigtig god legekammerat. De to røde hankatte, som ses på billedet herunder; Louie og Herman kom fra start rigtig godt ud af det sammen og begyndte at tage hinanden med hjem på besøg. Hvis man selv har kat, så ved man at det gør katte ikke bare med MR. hvem-som-helst! Og Louise og Allan syntes også det var lidt usædvanligt at de to fremmede katte blev så gode venner.. Dette gav anledning for Louise og Allan at tale med de nye naboer og efter en lille snak om hvor godt kattene kom ud af det sammen, fandt de ud af at de to er fra samme familie i Assens. What is the odds of that! De fandt ud af de var nogenlunde lige gamle, købt på et marked i Jylland, født på en gård i Assens-området og nu forenet igen i Søhus i Odense....


Det er da pudsigt at verdenen er så lille... Og når man nu ved at de er brødre, kan man godt se at de ligner hinanden. Naboerne kalder Louie for Louie-Hermansbror og Herman går under navnet Herman-Louiesbror.

Jeg synes det er en sød historie og jeg er glad for at jeg måtte dele den.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar