fredag den 12. april 2013

Cookies med Lakrids og Chokolade


De bedste cookies ever, nu med et pift af lakrids.

Opskrift til 12-15 stk.

100 g blødt smør
100 g farin
100 g sukker
1 æg
1 tsk vanillesukker
1/2 tsk bagepulver
100 g hvedemel
1 knsp salt
100 g havregryn
20 stk hakket Panda lakrids (den søde)
80 g hakket chokolade
20 g lakrids chokolade fra Tom´s
evt. 50 g hakkede mandler

Smør og sukker røres sammen og æg tilsættes lidt ad gangen. Mel, vanillesukker, bagepulver og salt røres i blandingen og til sidst tilsættes havregryn, lakrids, chokolade og evt. mandler.

Tænd ovnen på 165 grader C. Rul små dejkugler på ca. 3cm i diameter. Lav god plads mellem kuglerne, da kagerne flyder noget ud. Bag dem i ovnen 15 min ca.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar