Inspirationen til kagen er fundet her, men i mangel på den "hemmelige" ingrediens, blev det til nødder og chokolade i stedet for... Men næste gang skal den helt sikkert prøves i den originale udgave:)
3 dl sukker
2 æg
1,5 dl. mel
150 g smeltet afkølet smør
2 tsk vanillesukker
1/2 tsk salt
4,5 spsk usødet kakaopulver
20 g mørk chokolade
20 g lys chokolade
50-100 g valnødder
50-100 g hasselnødder.
Æg og sukker piskes sammen til en lys og luftig masse. Nødder og choklade hakkes groft. Tilsæt resten af ingredienserne og rør det godt sammen med chokoladestykker og nødder.
Kagen bages i en springform i 20-25 min ved 200 grader. Pas på at den ikke får for længe, så bliver den ikke snasket..
Kagen stilles til afkøling før servering. Serveres gerne med cremefraiche eller vanilleis.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar