søndag den 2. december 2012

2. december - Honningkagehjerter





Som lovet kommer her fortsættelsen i honningkage sagaen. 
for at lave kagedejen skal du bruge følgende: 

Fordejen du lavede for 4 uger siden
20 g potaske
4 æggeblommer
10 g kanel
10 g ingefær
10 g knuste nelliker

Rør potasken ud i æggeblommerne, tilsæt resten af ingredienserne og ælt det hele godt sammen. Dejen kan med fordel deles op - for det bliver rigtig sejt at arbejde med. 
Inden dine tænder løber for meget i vand og du tænder for ovnen, skal den sammenæltede dej hvile i 3 dage evt. i den samme lufttætte bøtte du lige har tømt.

Rul dejen ud i minimum 4 mm tykkelse, brug gerne lidt mel og skær dine figurer ud og bag dem i ovnen i 8-10 min ved 180 grader.Lad kagerne køle af på pladen og dekorer med smeltet chokolade og hvad du ellers kan finde på:) 




 Opskriften er fundet i Theresa Maria Jessing´s Julebogen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar