Som lovet kommer her fortsættelsen i honningkage sagaen.
for at lave kagedejen skal du bruge følgende:
Fordejen du lavede for 4 uger siden
20 g potaske
4 æggeblommer
10 g kanel
10 g ingefær
10 g knuste nelliker
Rør potasken ud i æggeblommerne, tilsæt resten af ingredienserne og ælt det hele godt sammen. Dejen kan med fordel deles op - for det bliver rigtig sejt at arbejde med.
Inden dine tænder løber for meget i vand og du tænder for ovnen, skal den sammenæltede dej hvile i 3 dage evt. i den samme lufttætte bøtte du lige har tømt.
Rul dejen ud i minimum 4 mm tykkelse, brug gerne lidt mel og skær dine figurer ud og bag dem i ovnen i 8-10 min ved 180 grader.Lad kagerne køle af på pladen og dekorer med smeltet chokolade og hvad du ellers kan finde på:)
Opskriften er fundet i Theresa Maria Jessing´s Julebogen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar