Endnu en efterårsting som er så nem at lave og endnu en grund til at bruge de mange æbler. Æbleflæsk kan virkelig sætte kulør på en grå og blæsende efterårsdag:)
Jeg har brugt:
ca. 8-10 små æbler
ca. 2-3 spsk. vand
1 stykke bacon på ca. 2-3 cm
(Her snakker vi bacon man selv skærer ud)
evt.sukker
Æblerne skylles grundigt, kernehuset fjernes og de skæres i både som igen deles på midten. Du kan selvfølgelig skrælle æblerne inden, men jeg synes godt at der må være skræl på æblerne... Æblestykkerne tilsættes vand og koges i en tykbundet gryde, indtil æblerne er helt bløde og kan laves til mos/grød. Skær bacon i passende stykker ca. 1x1 cm og steg dem på panden, hæld evt. overskydende fedt fra og rør baconen sammen med æblegrøden - serveres sammen med rugbrød.
Uhmm den opskrift vil jeg prøve.
SvarSlet