Opskrift:
400 g kogt hønsekød
50 g chamoignon
1/2 bundt friske asparges
1 dl fine ærter
1 dl creme fraiche
100 g mayonnaise
1 tsk karry
4 ananas i ringe
8-10 skiver bacon
2 spsk citronsaft
salt og peber
brøndkarse og cherrytomater til pynt
Skær hønsekødet i mundrette stykker ca 1-2 cm. Hak herefter champignonerne fint og skær de friske asparges og ananasringene i små stykker. Steg baconen og skær denne i mindre stykker. Bland hønsekød, champignon, asparges, ærter og det meste af baconen i en skål. Rør creme fraiche, mayonnaise og karry sammen i en skål og smag til med salt, peber og citronsaft. Pynt med resten af baconstykkerne, brøndkarse og cherrytomat.
Hønsesalaten er super lækker på et stykke groft franskbrød. Den kan også serveres som en let sommerfrokost eller en forret. Undlad da at skære ananas ud men læg den en bund af salat efter eget ønske, og placer den ønskede mængde hønsesalat ovenpå. Server gerne et godt stykke brød med smør og et køligt glas hvidvin til...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar