mandag den 25. juni 2012

Aarstidernes pizza med kartoffel



Aarstidernes lækre kartoffelpizza





Du skal bruge:

1 pakke pizzadej
1 pakke salsiccia pølse
1/2 pose rven ost, efter smag
150g. bagekartofler

variation: brug jordskokker i stedet for kartofler og tilsæt evt. kapers.


Rul pizzadejen ud på et stykke pagepapir så den tempererer ved stuetemperatur imnes du forebereder fyldet.
Sæt en bageplade ind i ovnen så den bliver brandvarm. Hvis du har en bagesten bruger du naturligvis den.



Skur kartoflerne og skær dem i papirtynde skiver på et mandolinjern eller med en meget skarp kniv. Fordel ca. halvdelen af osten på pizzabunden, læg kartoffelskiverne ovenpå, så de dækker hele pizzaen, dryp med olivenolie og krydr med salt.
Pres farsen ud af pølsen, og  form til små kødboller. Fordel dem på pizzaen og pynt med det ønskede ost på  toppen. Træk pizzaen, med bagepapiret, over på den varme bageplade eller sten. Bag den gylden og sprød, 8-10 minutter i varmluftsovn.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar